Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    2-3 квітня 2024 року працівники бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  взяли участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю "Бібліотечна справа Черкащини: від першоджерел до сьогодення", що відбулася на базі Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки.

    Конференція присвячена 70-річчю утворення Черкаської області, 125-й річниці з часу заснування першої публічної бібліотеки у м. Черкаси та 70-й річниці, відколи вона набула статусу обласного закладу, а також 70-річчю обласної бібліотеки для дітей. З цієї нагоди від щирого серця вітаємо бібліотечні заклади, які відзначають свої ювілейні дати, бажаючи їм подальших успіхів, процвітання та невичерпної енергії для досягнення нових висот у своїй нелегкій, але благородній справі. Нехай ваші зусилля завжди будуть збагачувати культурний ландшафт нашої області.

    Дякуємо організаторам за чудову можливість перейняти досвід та знання інших учасників конференції, а також долучитися до обговорень важливих питань.

    377

    378

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – [email protected]

    Main Menu