Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    29 квітня — день особливий для всіх, хто живе у ритмі танцю. Адже у всьому світі він відзначається як Міжнародний день танцю. Ця дата обрана невипадково. 29 квітня 1727 року народився Жан Жорж Новер, великий французький балетмейстер, реформатор і теоретик хореографічного мистецтва, «батько сучасного балету».  

    Деякі хореографи вважають, що за рухами тіла ховаються справжні рухи душі. Танець — невід’ємна частина будь-якої культури. Він є джерелом натхнення для художників, дизайнерів, скульпторів і режисерів театру та кіно. Мистецтво танцю — це загальнолюдське явище, що дарує людям радість. Завдяки йому ми маємо можливість доторкнутися до піднесеного, хвилюючого і чарівного світу мистецтва. Танець — це рух, а рух — це життя!

    Тож сьогодні, в день грації, легкості і творчості, в Міжнародний день танцю, бібліотека УДПУ імені Павла Тичини вітає викладачів та студентів, вчителів і учнів, танцюючих людей і просто люблячих танці, бажаємо Вам відкривати для себе нові грані цього мистецтва, жити мрією і ніколи не зупиняти енергію танцю в серці!

    А ще з нагоди даного свята пропонуємо Вашій увазі цікаву тематичну книжкову виставку «Чарівний світ танцю», яка експонується у відділі обслуговування читачів.

    Всіх, кого цікавить мистецтво танцю, запрошуємо до перегляду.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – [email protected]

    Main Menu