Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    В День Святого Валентина двері читального залу №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини навстіж відкрилися для креативних, енергійних, цілеспрямованих неодружених красунь факультету початкової освіти, які зібралися разом, аби виготовити свою першу в житті весільну фату.

    golovne

    В День Святого Валентина двері читального залу №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини навстіж  відкрилися для креативних, енергійних, цілеспрямованих неодружених красунь факультету початкової освіти, які зібралися разом, аби виготовити свою першу в житті весільну фату.

    Майстер-клас провела Олена Семенова, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва. Під її керівництвом звичайні клаптики білосніжного фатину перетворювалися на справжні дизайнерські вироби. Талановита майстриня з великим професіоналізмом розповідала про тонкощі виготовлення фати та показувала методику її пошиття. Саме вона, даруючи свою колосальну позитивну енергію та життєвий запал, надихнула присутніх на створення свого неперевершеного, оригінального аксесуару майбутньої нареченої, який підкреслюватиме індивідуальність та власне відчуття смаку. Маємо надію, що в найближчому майбутньому всі учасниці нашого заходу стануть найкращими, найчарівнішими нареченими в світі, і на свою весільну церемонію одягнуть справжню фату та кожна з них згадає щасливі моменти, подаровані майстринею та працівниками читального залу.

    1

    foto 2

     foto 3

    По завершенню заходу працівник читального залу Віталія Прокопчук висловила слова вдячності майстрині та усім присутнім, які не залишились осторонь цієї ідеї, завітавши в цей світлий день до книгозбірні.

    5

    foto 4

    Будьте коханими! Кохайте! Лише справжня любов ладна творити дива! Нехай вона буде різносторонньою та всеохоплюючою ─ до своєї роботи, близьких та рідних людей, навколишнього середовища та один до одного!

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – [email protected]

    Main Menu