Надрукувати
Перегляди: 1141

Ми раді поділитися інформацією про Elsevier Summer Academy (Літню академію Elsevier), у межах якої пропонуються спеціальні освітні програми, доступні виключно фахівцям українських установ.

 

ВЕБІНАРИ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ:

20 липня 2021 року

«ScienceDirect Topic Pages – перетворення вмісту на результат» (попередньо записаний). Вебінар присвячений використанню ексклюзивного інструменту ScienceDirect Topic Pages, який завдяки поєднанню новітніх технологій та високоякісного наукового контенту дає можливість дослідникам полегшити та пришвидшити освоєння нових міждисциплінарних знань, краще розуміти та інтерпретувати наукову літературу. 

Реєстраційна форма за посиланням: bit.ly/2UjLnxc

Access Passcode: h@eYhSk8>

 

З серпня 2021 року

Стратегії написання успішних заявок на гранти (попередньо записаний).

Дедалі складніше стає писати конкурентоспроможні заявки для отримання грантового фінансування. На цьому вебінарі ми представимо практичні поради щодо написання заявки для отримання гранту.

Реєстраційна форма за посиланням: bit.ly/3wbU0Y7

Access Passcode: z=4u*7nF

 

17 серпня 2021 року

Ефективне використання дослідницьких метрик та показників у грантових пропозиціях (попередньо записаний).

Під час роботи над заявкою на фінансування метрики є важливим способом відображення кількісної оцінки успішності дослідження. На вебінарі ми розповімо, як вибрати та використовувати найкращі дослідницькі показники етично та відповідально.

Обов'язково відвідайте Elsevier Online Training Hub for Central and Eastern Europe , де ви знайдете детальну інформацію про те, як отримати доступ до всіх вебінарів «Summer Academy». Training Hub – чудовий ресурс для доступу до навчальних вебінарів на різних мовах – обов’язково додайте його у свої закладки!

Picture Crop

powered by social2s