Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    У наш час математичну освіту слід розглядати як важливу складову в системі підготовки сучасного фахівця. Математика знайшла застосування у різноманітних сферах людської діяльності. Завдяки їй ми вирішуємо безліч питань у повсякденному житті. Ця наука є не тільки засобом розв’язання прикладних задач, універсальною мовою науки, але й елементом загальної культури.

    З метою пропагування математичної освіти, розвитку математичного мислення та підвищення мотивації молоді до вивчення математики та її застосування в житті 2020-2021 рік проголошено  Роком математичної освіти в Україні

    До нашої книгозбірні надходять науково-методичні журнали та газети присвячені математиці: “Математика в школах України”, “Математика в рідній школі”, “Математика”. У цих періодичних виданнях висвітлюються теоретичні та практичні питання з методик викладання математики, педагогічні інновації, методичні рекомендації, навчальні програми, розробки уроків, матеріали олімпіад та сценарії виховних заходів.

    Інформаційно-бібліографічний відділ чекає на Вас по закінченню карантину. У нас є вдосталь цікавої та актуальної інформації. 

    ab557

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – [email protected]

    Main Menu