Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Ігри для вивчення англійської мови

    Різноманітні ігри англійською для тих, хто вивчає мову. Ігри - це хороший спосіб відпочинку і вивчення і практики мови в один і той же час. Вивчати англійську через ігри набагато простіше і веселіше, а повторення чогось забутого через ігри буде набагато ефективніше.

    Виберіть цікаву для вас гру англійською зі списку нижче. Всі ігри розташовані в алфавітному порядку. Представлені в розділі ігри - безкоштовні. Після назви кожної гри наводиться її короткий опис.

    ABC Match
    Мета гри - картинці підібрати букву, з якої починається те, що зображено на картинці, при цьому необхідно запам'ятовувати, де знаходиться та чи інша картинка і літера. Доступно два режими гри: з таймером і без.
    Складність: проста

    Construct a Word
    Гра спрямована на розвиток словникового запасу. У грі необхідно складати слова: гравцеві пропонується вибрати одне із запропонованих закінчень, після чого відкривається список буквосполучень, з яких необхідно вибрати ті, які при додаванні до вибраного раніше закінчення утворюють слово. Мета - скласти всі можливі слова на основі обраного закінчення і списку буквосполучень. Після складання всіх можливих слів гру можна продовжити, вибравши інше закінчення.
    Складність: середня

    Drag and Drop
    Невелика гра, мета якої - розташувати всі предмети по своїх місцях. Наведіть вказівник миші на один з предметів, розташованих внизу екрану, і побачите опис того, де цей предмет має перебувати. Гра спрямована на розвиток навичок вживання прийменників.
    Складність: проста

    Food and Drink
    Гра, спрямована на розвиток словникового запасу на тему їжі та напоїв. Мета гри - знайти на картинці всі пункти, перелічені в стовпчику зліва. Гравцеві дається три спроби.
    Складність: проста

    Fun for Movers - Which bag is Daisy's
    Коротка цікава гра, мета якої - підібрати кожній людині приналежний йому предмет. При запуску гри необхідно прослухати, що говорить кожен з персонажів (для цього необхідно натиснути кнопку в лівому верхньому кутку), і зрозуміти, який з предметів належить йому, та провести лінію між цим предметом і мовцем. У разі, якщо ви не почули або не зрозуміли мовця, запис можна відтворювати будь-яку кількість разів. Коли ви закінчите проводити відповідності, натисніть на кнопку "OK" для показу результатів.
    Складність: середня

    Fun for Starters - What we wear
    Кросворд на знання основних предметів одягу. В поля необхідно ввести назви представлених предметів одягу, натиснути на кнопку "OK", і переглянути результати.
    Складність: проста

    Hangman
    Гра під назвою "шибениця", мета якої відома всім - відгадати слово за кілька спроб. У даній грі доступний будь-який рівень складності. В колонці зліва оберіть рівень складність і цікаву для вас тему, і відгадайте слово, використовуючи список літер, розташований внизу екрану.
    Складність: будь-яка

    Matching Colors
    Гра, спрямована на розвиток словникового запасу на тему квітів. Мета гри - підібрати кожному кольору його назва. У грі доступний будь-який рівень складності. Чим вище рівень складності, тим більше квітів потрібно підібрати.
    Складність: будь-яка

    Putting on Clothes
    Гра, спрямована на розвиток словникового запасу на тему одягу. Гравцеві надається хвилина на те, щоб до того, як почався дощ, устигнути вдягти свої речі, які будуть прокручуватися зверху. Управління в грі здійснюється трьома клавішами: "праворуч" і "вліво" для руху персонажа, і клавіша "пробіл" для стрибка, щоб схопити потрібний предмет одягу.
    Складність: середня

    What's in the bag
    Сенс гри - вгадати, що знаходиться в пакеті, вислухавши підказки, вибравши правильний варіант із запропонованих. Всі інструкції і підказки вимовляються вголос, що допомагає розвитку деяких навичок мови. Гра дуже проста, і буде корисна, в першу чергу, початківцям вивчення мови і дітям.
    Складність: проста

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – [email protected]

    Main Menu