Надрукувати
Перегляди: 3101

Кусудама… Чи знаєте ви, що це таке? А чи цікавилися коли-небудь одним із традиційних японських виробів у стилі оригамі? Напевно далеко не кожний. Тому працівники читального залу № 1 організували надзвичайно цікавий майстер-клас по виготовленню незвичних та оригінальних виробів із паперу.

Кусудама… Чи знаєте ви, що це таке? А чи цікавилися коли-небудь одним із традиційних японських виробів у стилі оригамі? Напевно далеко не кожний. Тому працівники читального залу № 1 організували надзвичайно цікавий майстер-клас по виготовленню незвичних та оригінальних виробів із паперу. Оскільки наближаються Новорічні свята, майстриня Тетяна Горчинська, викладач факультету мистецтв, старший лаборант кафедри образотворчого мистецтва продемонструвала учасникам майстер-класу, як виготовити новорічну ялинку із паперу, коробочки для подарунків та, звісно ж, лікувальну, дивовижну, яскраву, паперову кулю-кусудаму, яка неодмінно стане чудовою окрасою будь-якого інтер’єру, що не вимагає зайвої затрати часу та коштів. Також розповіла присутнім про методику виконання кусудами, наголосила на тому, що виготовлення цієї краси активно розвиває фантазію, уяву, моторику, просторовий та естетичний смаки.

Приємно, що даний захід викликав жвавий інтерес та захоплення в усіх його учасників, студентів факультету дошкільної та спеціальної освіти.

Працівники читального залу №1 Олена Усатюк та Віталія Прокопчук бажають усім побільше креативу в житті, а також незвичних, карколомних ідей! Будьте не такі, як усі, робіть краще за нас!

powered by social2s