Бібліотека Уманського державного педагогічного університету
    імені Павла Тичини 

    Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Бібліотеки прагнуть змінюватись, йти в ногу з часом, але завжди залишатись базовим елементом культурної, наукової, освітньої, інформаційної інфраструктури. З метою розвитку наукової сфери університету у читальному залі №1 відбулося засідання круглого столу «Живі обговорення з області  організації науково-інноваційної діяльності та міжнародного співробітництва університету». Учасниками стали студенти та викладачі природничо-географічного факультету, факультету фізики, математики та інформатики, факультету іноземних мов.

    Координатор з міжнародного співробітництва університету Сушкевич Ольга Валентинівна донесла до відома слухачів інформацію про напрями роботи наукового відділу у сфері міжнародної діяльності, які можуть стати цікавими для студентів у подальшому навчанніт а стажуванні, у тому числі в порядку обміну, а також про можливості процедури участі у проектах і програмах, які реалізовуються відповідно до законодавства.

    Дуже цікавою стала доповідь магістранта природничо-географічного факультету Чопенко Олени Володимирівни, яка неодноразово брала участь у міжнародних проектах та поділилась своїми враженнями й отриманим  досвідом. Досвідом стажування за кордоном поділилась з присутніми методист заочної та дистанційної освіти факультету іноземних мов Олексюк Наталія Василівна.

    Студентська молодь з цікавістю приєдналась до обговорення і це дуже приємно, адже саме їм, молодим, будувати своє майбутнє, прагнути до прогресивних змін та перетворень, проявляти активність, творчу ініціативу на шляху наукових досягнень в розбудові нової держави.

    DSC 41390416

    DSC 41420416

    DSC 41470416

    DSC 41480416

    DSC 41630416


    DSC 41670416

    DSC 41740416

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – [email protected]

    Main Menu